Reserveer uw tafel

Via deze pagina kunt u reserveren.
U maakt de reservering gemakkelijk aan en krijgt nog een bevestiging per
mail toegestuurd.

Wij danken u alvast voor het maken van een reservering en kijken uit
naar uw komst!

Voor onze gerechten maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten met de focus op beter leven vlees. Op ons vlees zijn wij trots! Met name ons eigen Berkshire varkensvlees, varkens die nog echt in de grond wroeten. Eerlijk vlees van zaadje tot karbonaadje! Het vlees van dit ras staat bekend om zijn superieure kwaliteit, donkerrode kleur en iets zoetige smaak. Dit vlees wordt dan ook gezien als wagyu onder de varkens. We gebruiken daarom het varken van kop tot kont. Onze varkens kunnen 365 dagen per jaar buiten scharrelen en hebben een lekkere warme inloop stal met stro. Dit kunnen wij samen met de familie Herijgers in Lepelstraat mogelijk maken. Hun zorgboerderij de Ruige Velden is sinds 2001 een plek waar mensen met een beperking voor dagbesteding bij elkaar komen. Het unieke concept met eigen gefokte Berkshire varkens maakte ook de focus op het `beter leven vlees` duidelijk zichtbaar. Naast de varkens serveren wij ook simmertaler vlees, dit komt van runderen die lopen over de Oostenrijkse alpen waar ze zich met hartenlust voeden met veel (berg)kruiden, grassen en bloemen mede hierdoor en het rond kunnen lopen over de hellingen van de alpen is dit vlees echt “karaktervol”, gezond en zuiver. Als u bij ons vlees van varken of rund neemt weet u in ieder geval voor 100% zeker dat dit dier een goed leven heeft gehad met veel bewegingsruimte en een goede en gezonde voeding.